SDS-kliniken – din specialistmottagning i Göteborg

Vi på SDS-kliniken är specialister på sömn, migrän, neurologi, migrän, neurofysiologi, och psykologi och psykiatri. Hos oss får hjälp med utredning och behandling.

Du finner vår läkarmottagning i ett vackert sekelskifteshus på Vasaplatsen i centrala Göteborg. Här arbetar specialister med lång erfarenhet och hög kompetens.

SDS står för Sömn- Dygnsrytmstörning – Stress och kliniken är en del av Vasaklinikens mottagningar.

Sömn

Vi utreder och behandlar bland annat hypesomni, insomni, dygnsrytmstörning, parasomni (udda beteende under sömn), restless legs och sömnappné.

Migrän

Här får du hjälp med kronisk migrän och huvudvärk, oavsett om du behöver utredning eller är färdigutredd.

Neurologi

Neurofysiologi

Psykologi

Psykiatri

Korta väntetider och hög kompetens

Vasakliniken SDS Neurocare är en specialistklinik som startade 2011 och erbjuder ett brett utbud av hälso- och sjukvårdsservice inom neurologi, migrän, klinisk neurofysiologi, sömnmedicin och psykologi med korta väntetider och hög kompetens.

Trygg och effektiv vård

Vi har specialistläkare, psykiater, psykologer, neurofysiologer och annan personal med lång erfarenhet samlade till kliniken och erbjuder på så sätt en trygg och effektiv vård i ett team kring patienten.

Mitt i centrala Göteborg

Kliniken ligger centralt i Göteborg på Vasaplatsen 8 och är tillgänglig för privat betalande patienter och privata sjukvårdsförsäkringar.

Våra områden

Vi på Vasakliniken SDS är specialister på neurologi, migrän, klinisk neurofysiologi, sömnmedicin och psykologi och kan hjälpa dig med utredning och behandling. Hos oss får du experthjälp av ett team med lång erfarenhet och hög kompetens.

Migrän

Psykiatri

Neurologi

Psykologi

Neurofysiologi

Sömn

Neuropsykiatriska och neuropsykologiska utredningar exempelvis ADHD

Vänligen kontakta oss på 031 – 10 77 80 för mer information.